Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Więc tak jak w temacie, poszukuję pluginu, na wynajem regionu(WorldGuard lub wbudowanego w pluginie na wynajem) przez kliknięcie na tabliczkę (tego samego, co na minecrafci.pl), proszę nie podawać BananaRegion, bo go testowałem, i nie działa mi, a po za tym potrzebuję, aby wynajmowało się dany obszar, a nie wyznaczony przez płotki, ponieważ psuje to estetykę i jest zawodne.

P.S.

Szukałem chyba z tydzień i nie znalazłem, więc prosze mi nie wytykać lenistwa i nie dawać minusów.

Prosiłbym też o plugin na jednorazowy spawn(spawnujesz się tam tylko przy 1 wejściu na serwer)

Edytowane przez TheMouder

Lubisz To!?

10p V

20p V

50p X

100p X

125p X

150p X

200p X

Opublikowano (edytowane)

WorldEdit i worldguard pobierz obydwa daj do folderu plugins, i zeby dac cuboida zaznaczas region siekiera drewniana wpisujesz //expand 20 up i //expand 20 down pozniej //set 1 (wypelnienie stonem) a nastepnie /region define nazwacuba nickgracza a jezeli robisz cuba na miasto i w miescie jest dzialka to do cuba dzialki dodajesz /region set parent nazwacubamiasta nazwacubagracza. To wszystko ;)

Aha radze nie wypelniac bo //expand 20 up (to 20 kratek w gore) a down to w dół i byś wypełnił klocem ;p wrazie czego pisz na pw aha jest jeszcze komenda /undo gdyby ci sie zle wypelnilo.

Edit plugin na /spawn ? hmm SpawnControl, albo setspawn o ile jest taki plugin

Edytowane przez fifi.kuska

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

@upp

OMG!

On chce plugin który wygasa bez zapłacenia za cuba wygasa -.-.

@top

Wejdz na minecraftci.pl wpisz /plugins i daj ss'a i powiem Ci który to ;).. Ja mam tam bana za czity xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

Jak Wchodze na minecrafci to pisze mi :

To jest ukryta treść, proszę

Nie mam oryginala

P.S.

@Fifikuska

Wiem jak robić regiony wypełniac itp, nie musisz mówić i czytaj ze zrozymieniem.

@Xenoxik

Chodzi mi o wynajem danego regionu na tabliczki (sign) na określony czas, a nie o plugin na kupno regionu.

Lubisz To!?

10p V

20p V

50p X

100p X

125p X

150p X

200p X

Opublikowano

@fifi.kuska Ty naprawdę jesteś taki głupi czy tylko czytać nie umiesz?? oO jemu chodzi o to, że można AUTOMATYCZNIE kupić już wyznaczona działkę....

Opublikowano

Ja pierdziele, bedziedzie teraz tylko spamować że coś napisałem? Źle zrozumiałem i dupa koniec tematu...

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano (edytowane)

Wielkie Wielkie Dzienki. Poleciały +

A wiecie może skąd pobrać tego CuboidSell, bo nie mogę go znaleźć. Nie ma na plugins.bukkit.org , na forum bukkita ani nigdzie, może sami go pisali?

Proszę o odp.

Lubisz To!?

10p V

20p V

50p X

100p X

125p X

150p X

200p X